MaDyLaRob Projesi Çoğaltıcı Etkinliği gerçekleşti
17 Ocak 2024 | 10:33

Gazi Üniversitesi’nin ortak olduğu “A Major Dynamics in Learning Teaching Adventure: Robotic Applications" projesi kapsamında, Karabük İl Milli Eğitim koordinatörlüğünde Portekiz, Almanya ve Avusturya ülkelerinde proje ortaklarımız ile çoğaltıcı etkinlik gerçekleştirildi.

Teorik öğretim ortamından robotik sistemler kullanılarak matematik ve fen bilimleri derslerinin uygulamalı ve etkileşimli bir şekilde öğretilmesi amaçlanan yaygınlaştırma faaliyeti, 12 Ocak 2024 tarihinde Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Etkinlik programına; İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ, Safranbolu İlçe Millî Eğitim Müdürü Said Nuri ODABAŞOĞLU, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Salih ŞAHİN, Prof. Dr. Çelebi ULUYOL ve Doç. Dr. Asuman AŞIK, Şube Müdürümüz Erol DOYMUŞ, Ar-Ge Koordinatörü Adnan CANSIZ, Ar-Ge ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Personeli ile fen bilimleri ve matematik branş öğretmenleri katıldı.

MaDyLaRob Projesi 1-1 MaDyLaRob Projesi 1-1 MaDyLaRob Projesi 1-1 MaDyLaRob Projesi 1-1