Salı Konferansları kapsamında Proje Yazma Eğitimi Düzenlendi
24 Ekim 2023 | 17:12

Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü öğrencilerine yönelik "Proje Yazma Eğitimi” semineri 24 Ekim 2023 Salı günü Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Konferans Salonunda  düzenlendi.

Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ece Salihoğlu moderatörlüğünde düzenlenen seminer programında Proje Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. Elçin Özgür Büyükatalay konuşmacı olarak katıldı. Proje yazma süreçlerine ilişkin sunum eşliğinde katılımcılara bilgiler verdi.

Enstitü yönetim ve idari personeli ile çok sayıda Yüksek Lisans, doktora öğrencisinin katıldığı seminer programı soru cevap akabinde, plaket ve çiçek taktimi ve toplu fotoğraf çekimi sonrasında tamamlandı.

foto2-1 foto2-1 foto2-1 foto2-1 foto2-1