Tasarım Odaklı Düşünce Atölye Çalışması
22 Ocak 2023 | 23:32

Gazi Üniversitesi’nin yürütücü ve ASO’nun ortak kuruluş olarak yeraldığı, AB tarafından ENHANCER programı kapsamında desteklenen “SuTP Inclusive Entrepreneurship, Product Design and Development Services” başlıklı proje çalışmaları çerçevesinde 28-29 Ocak ve 04-05 Şubat tarihlerinde fikir geliştirme atölyeleri düzenlenecektir. Atölye süresince Tasarım Odaklı Düşünce eğitimi verilerek kullanıcıların verilen problemlere karşı empati kurarak yeni fikir ve çözümler geliştirmeleri beklenecektir.

Fikir Geliştirme Atölye çalışmaları Teknoloji Fakültesi Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölümünde düzenlenecektir. Atölyeler konuya ilgi duyan her seviye ve meslek grubundan katılımcılara açıktır. Atölye sonunda Tasarım Odaklı Düşünce Atölyesi katılım sertifikası verilecektir.

Bilgi için tıklayınız:

Tasarım Odaklı Düşünce Atölye Çalışması