PROJE MERKEZİNDEN BÜYÜK BAŞARI
13 Aralık 2019 | 15:49

Gazi Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezinin, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 18 Ekim 2018 tarihinde açılan “Eurodesk Temas Noktası Olmak İsteyen Kurum ve Kuruluşlar İçin Teklif Çağrısı” destek programı kapsamında yapmış olduğu Temas Noktası Olma başvurusu kabul edilmiştir.

Eurodesk Türkiye Temas Noktaları, TC. Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından, gençlere ve gençlik çalışanlarına Avrupa Fırsatları hakkında bilgi vermekle yetkilendirilmiş kuruluşlardır. Bu bağlamda Proje Merkezimiz, Eurodesk Temas Noktası olarak seçilmesiyle büyük başarı elde etmiş ve Gazi Üniversitesi'nin uluslararası alanda görünürlüğünün arttırılmasına katkı sağlamıştır.