PROJE BİLGİLENDİRME VE DENEYİM PAYLAŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
28 Mart 2018 15:17

Gazi Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde üniversitemiz adına proje hazırlayan öğretim üyeleri ile 26.03.2018 tarihinde değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Proje Merkezinin ev sahipliğini yaptığı değerlendirme ve bilgilendirme toplantısında, Proje Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. Musa SARI yeni ödeme sistemi olan muhasebat programının kullanımı hakkında bilgilendirme, projelerin yürütülmesi, destekleyici belgelerin hazırlanması, imzalanması sırasında projelerimizde karşılaşılan sorunları diğer proje yürütücüleri ile paylaşmak amacıyla kısa bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıya üniversitemiz adına ERASMUS+, AGH ve farklı türde proje hazırlayan öğretim üyeleri proje süreçlerle ilgili tecrübelerini paylaştılar.