Gönüllü Çağrısı

Gazi Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen ve AB tarafından desteklenen Eylem 2 Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH) projeleri kapsamında AB ülkelerine gönderilecek gönüllüler yıl içersinde buradaki CV bankasından seçilecektir. Başvurmak isteyen adaylar aşağıdaki linke tıklayarak ön kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir.

Ön kayıtiçin tıklayınız.

Lütfen aşağıdaki notları dikkatlice okuyunuz.

Notlar:

Elden yapılan ya da başka bir e-posta adresine gönderilen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Ön değerlendirme ve seçimler CV ve Motivasyon mektupları üzerinden yapılacaktır. Sonuçlar kazanan adaylara yine e-posta yoluyla bildirilecektir. Motivasyon mektubu için bir standart olmayıp, CV formatını indirmek için lütfen tıklayınız.

Lütfen özgeçmiş ve motivasyon mektubunuzu aynı dosyada birleştirerek pdf formatında ve dosya adı Ad_Soyad.pdf olacak şekilde tek dosya şeklinde gönderiniz.Örnek dosya için lütfen tıklayınız.

Projeye 18-30 yaş arasında gençler başvurabilmekte olup öğrenci olmaları gerekmemektedir.

Yabancı dil bilmek bir zorunluluk olmayıp konuşabilen adaylara avantaj kazandırmaktadır.

Son karar her zaman ev sahibi kuruluş tarafından verilecektir.