25 Eylül 2017 00:16

Bulgaristan, Macaristan, Yunanistan ve İtalya’ya gönüllü gönderilecektir. Projeye ait genel bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Ülke

Kişi Sayısı

Süre

Bulgaristan

1 Ay

Macaristan

Yunanistan

İtalya

Başvurmak isteyen gençlerin İngilizce hazırlanmış Europass formatındaki özgeçmişlerini ve İngilizce Motivasyon mektuplarını Ekim 2017 tarihi içerisinde başlayacak akışlar için 15.10.2017 saat 18.00’e kadar proje@gazi.edu.tr adresine eposta ile göndermeleri gerekmektedir.

Adayların CV’lerinde yer almak istedikleri proje faaliyetlerinin kodunu belirtmeleri zorunludur.

Lütfen aşağıdaki notları dikkatlice okuyunuz.

Notlar:

1. Elden yapılan ya da başka bir eposta adresine gönderilen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

2. Ön değerlendirme ve seçimler CV ve Motivasyon mektupları üzerinden yapılacaktır. Sonuçlar kazanan adaylara yine e-posta yoluyla bildirilecektir. Motivasyon mektubu için bir standart olmayıp, CV formatını indirmek için lütfen tıklayınız

3. Lütfen özgeçmiş ve motivasyon mektubunuzu aynı dosyada birleştirerek pdf formatında ve dosya adı Ad_Soyad.pdf olacak şekilde tek dosya şeklinde gönderiniz.

4. Yurtdışında çıkış ve dönüş tarihleri kesin olmayıp vize, resmi tatil gibi nedenlerden dolayı değişiklikler olabilmektedir.

5. Projeye 18-30 yaş arasında gençler başvurabilmekte olup öğrenci olmaları gerekmemektedir.

6. Yabancı dil bilmek bir zorunluluk olmayıp konuşabilen adaylara avantaj kazandırmaktadır.

7. Öngörülen yurt dışı gidiş-dönüş tarihleri kesin olmayıp vize başvuru süreci ve diğer etkenlere göre değişiklik gösterebilir.