Erasmus+ Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar (KA201 ve KA219)

Son başvuru tarihi 29 Mart 2017 olan Ana Eylem 2 Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar proje başvurusu yapacak kurumlar için başvuru formu doldurma ve teknik destek sağlamak amacıyla 20 Mart 2017 Pazartesi ve 21 Mart 2017 Salı günleri 14:30-16:30 saatleri arasında ulusal ajans tarafından Çevrimiçi Proje Destek Oturumları (Webinar) düzenlenecektir öğretim üyelerimize duyurulur.

Oturumlarda sadece Okul Eğitimi KA2 başvuruları hakkında bilgilendirme yapılacak olup katılımcılar Okul Eğitimi Koordinatörlüğüne sunulmak üzere KA2 projesi hazırlamakta olan kişiler arasından seçilecektir. Katılımcı sayısı kontenjanla sınırlıdır.

Oturumlara katılmak isteyenlerin, aşağıdaki linkte yer alan kayıt formunu doldurmaları ve sadece bir oturumu seçmeleri gerekmektedir. Başvurular arasından katılımı uygun görülenlere e-posta yoluyla bildirim yapılacaktır.

Kayıt formunu doldurmak için tıklayınız.